Informació general

La Unió de Botiguers instal·larà una pista de gel a la plaça de l'Ajuntament aquest Nadal

Per Cristina Sierra

Pista de gel a la plaça de l'Ajuntament, el desembre de 2005, la primera i única vegada que s'ha instal·lat una pista de gel a Cambrils

La Unió de Botiguers instal·larà, aquest Nadal, una pista de gel a la plaça de l'Ajuntament. El president de la UB –Tomàs Sierra– ha explicat a revistacambrils.cat que la pista tindrà una superfície de 450 metres quadrats (15 metres d'amplada per 30 metres de llargada) i que funcionarà del 3 de desembre al 5 de gener. La pista de gel té un cost de prop de 26.000 euros i el consistori assumirà les despeses de l'enllumenat. En principi, la instal·lació, que anirà a càrrec d'una empresa especialitzada, començarà a finals de novembre.

Tomàs Sierra ha apuntat que des de la Unió de Botiguers es va decidir muntar la pista de gel "perquè hem d'anar innovant i buscar noves fórmules perquè la gent vingui a passejar a Cambrils i compri. La plaça de l'Ajuntament és el lloc adient per instal·lar la pista perquè és just el centre del municipi i això ens ajudarà a dinamitzar el comerç de la Vila i la Platja".

L'Ajuntament va instal·lar una pista de gel l'any 2005

El preu de l'entrada a la pista serà de 6 euros/30 minuts. El president de la UB ha explicat que es podran obtenir descomptes de 2 euros comprant en els establiments adherits a la campanya de Nadal, de manera que els comerços també podran beneficiar-se de la iniciativa.

Cal recordar que durant les festes de Nadal de l'any 2005, el consistori va instal·lar per primera vegada una pista de gel a la plaça de l'Ajuntament, una iniciativa que va acollir prop de 7.000 patinadors des del 19 de desembre fins el 7 de gener. La pista, de 320 metres quadrats, tenia una capacitat de 50 persones i es va convertir en l'activitat estrella de les festes.

Sense Mercat de Nadal

Per altra banda, el president de la Unió de Botiguers ha apuntat que enguany no se celebrarà el Mercat de Nadal a la plaça del Pòsit, ja que hi ha molts comerços que no s'han volgut apuntar degut al cost elevat que suposa instal·lar la parada durant el pont de la Constitució. Amb els diners del Mercat de Nadal, la Unió de Boiguers ha decidit contractar una sèrie d'actuacions al carrer que començaran el 6 de desembre i acabaran a principis de gener. "Les actuacions seran els caps de setmana i del 20 de desembre al 3 de gener, coincidint amb les vacances escolar, es faran diàriament", ha apuntat Sierra. Aquesta iniciativa, que preveu actuacions de màgia o titelles, es farà amb la col·laboració del Pòsit Batega i PortAventura.

Un any més, la Unió de Botiguers apostarà per la campanya "El Nadal més divertit", que també es durà a terme durant les vacances de Nadal. Segons ha afirmat Tomàs Sierra, per motius econòmics enguany no s'instal·laran les atraccions a l'Eixample i a la plaça d'Aragó. "Creiem que la pista de gel de la plaça de l'Ajuntament ajudarà a dinamitzar comercialment la zona de l'Eixample i hem decidit substituir la plaça d'Aragó per la plaça de la Constitució", ha explicat.

Comenta aquest article