Cultura

Més de 250 persones assisteixen al primer Festival Guitar Pro Cambrils

Per Cristina Sierra

Màster class d'Erik López en el marc del Festival Guitar Pro Cambrils

La sala de concerts de l'Ateneu Juvenil va acollir, aquest passat dissabte a la tarda, el Festival Guitar Pro Cambrils, una nova iniciativa musical organitzada per l'Associació Multigeneracional de Músics i Autors de Cambrils (AMMAC). Des de les 17 fins a les 23 hores, més de 250 persones amants de la guitarra no es van voler perdre aquesta primera edició del Festival, que va comptar amb jam sessions, masters class i exhibicions a càrrecs de diferents guitarristes cambrilencs.

Tot i que l'obertura de portes es va fer a les 5 de la tarda, el Festival no va començar fins a les 18.30 amb el luthier Dani BC Rich, que va explicar als presents la construcció d'una guitarra. Acte seguit hi van haver les master class amb els guitarristes Erik López (rock&blues), Miguel Javaloy (clàssica), Miguel Periago (hard rock), Eduardo Sánchez (flamenc) i Gerard Torà (trash metal). Aquestes classes es van fer enmig d'un ambient intimista i que va donar la possibilitat als presents de poder fer preguntes i aprendre noves tècniques.

El Festival es va cloure a les onze de la nit amb l'actuació de grup Hobo, format per joves de Salou i Cambrils que actualment estan gravant el seu primer disc d'estil heavy metal. Des de l'AMMAC han fet una valoració més que positiva a revistacambrils.cat sobre aquesta primera edició del festival, ja que inicialment s'havia previst l'assistència d'un centenar de persones i no s'esperava doblar aquesta xifra.

Més de 250 persones van passar per la sala de concerts de l'Ateneu Juvenil

Comenta aquest article