Informació general

L'empresari Josep Martí Seró nou president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona

Per Redacció



Salvador Pellicé i el nou president de la FEHT Josep Martí Seró
Josep Martí Seró, empresari lligat als negocis de  a l’hostaleria i la restauració, ha assumit la presidència de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona (FEHT), en substitució de Salvador Pellicé.  Martí Seró ha estat escollit per la Junta Directiva de la FEHT després que Pellicé presentés la seva renúncia al càrrec.

Recordem que, Salvador Pellicé és cap de llista per Salou de la coalició Convergència i Unió a les properes eleccions municipals. Tal i com va explicar ahir en roda de premsa “aquesta nova responsabilitat pública m’impedeix dedicar-li a la FEHT el temps que jo hauria volgut i els empresaris del sector es mereixen”.

En la presentació ahir a Tarragona del nou president,  Josep Martí va valorar “com a molt positiva la tasca realitzada fins aleshores” i va apuntar que “la Federació continuarà treballant per l’enfortiment del turisme, un sector que és un veritable motor per l’economia d’aquestes comarques”. 
En aquest sentit es va referir a la demanda de les necessàries inversions en la millora de les infraestructures i seguretat ciutadana, “per apuntar les més urgents”.

Martí Seró va insistir en el pes del turisme en l’economia productiva de les comarques de Tarragona i ha recordat que els negocis lligats a aquesta activitat aporten més del 19 per cent del producte interior brut (PIB) anual.

Comenta aquest article