Informació general

El ple aprova una moció de la qualitat de l'aigua per al consum humà

Per Cristina Sierra

Imatge corresponent a la construcció de la canonada d'aigua que connectava la xarxa pública amb el polígon Belianes, el maig de 2013

El ple celebrat ahir al matí va aprovar de manera unànime la moció de la qualitat d'aigua per al consum humà. La regidora de Salut –Marta Borràs– va explicar que la proposta es basava en aplicar la màxima transparència a l'hora d'informar als cambrilencs del control que es fa a les aigües de consum.

En el text presentat s'acordava elaborar i implementar en un termini no superior a dos mesos el protocol d'informació a la ciutadania que utilitza el consistori referent als anàlisis d'aigua i publicar a través dels mitjans de comunicació municipals el protocol que se segueix en el moment de fer les analítiques. A més, també es va acordar publicar els resultats de tots els anàlisis d'aigua duts a terme al municipi, així com els que es facin en un futur.

Abans de votar la moció, el portaveu de l'NMC –Oliver Klein– va apuntar que el "nivell d'exigència" de la moció "serà bastant elevat i seran exigències reals i estrictes". En aquest punt, la regidora va afirmar estar "totalment d'acord" amb les paraules d'Oliver Klein i va manifestar que ja s'estava treballant amb les diferents plataformes per començar a preparar els informes.

2.000 euros de subvenció per al Club Vent d'Estrop Vogadors

Per altra banda, el ple també va aprovar la subvenció de 2.000 euros per al Club Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils. L'alcaldessa –Mercè Dalmau– va explicar que la subvenció recollia les activitats i els actes commemoratius del desè aniversari del club que s'han dut a terme al llarg d'aquest any, com el Campionat de Catalunya de llegut que es va celebrar a Cambrils a finals de setembre o el sopar dels 10 anys.

Comenta aquest article