Societat

Més de 1000 persones s'apleguen a la celebració de l'homentage a la Vellesa d'enguany

Per Lluís Rovira i Barenys



L'Homenatge  es va celebrar ahir diumenge 4 de juny al Palau Municipal d'Esports
L'Homenatge a la Vellesa d'enguany ha aconseguit una xifra rècord pel que fa a la participació. Entre homenatjats, acompanyants i autoritats, enguany han estat més de 1.000 les persones que es van donar cita al dinar commemoratiu de l'Homenatge que es va celebrar ahir diumenge 4 de juny al Palau Municipal d'Esports. La celebració va seguir el guió dels darrers anys. Primer que tot es van fer les concentracions a la Vila i al Port i, a continuació, les misses a les parròquies de Santa Maria i Sant Pere, respectivament.

El següent acte va ser el dinar commemoratiu que va ser servit per un centenar de joves voluntaris. El pavelló es va omplir, gairebé, de gom a gom. Abans del dinar es van fer els parlaments que van anar a càrrec de Josep M Crusells, president de l'Associació d'Antics Alumnes la Salle, entitat organitzadora de l'acte, i de Robert Benaiges, alcalde de Cambrils.
Els homenatjats, a més, van ser obsequiats amb la fotografia commemorativa i amb un aparell de ràdio.

Enguany ha estat la 49a edició de l'Homenatge a la Vellesa. De cara a la celebració de l'any vinent, la 50a, es preveu que tingui un caire especial. És per això que tant l'Associació d'Antics Alumnes La Salle com l'Ajuntament han acordat encetar, aviat, converses per a preparar aquesta efemèride.

Comenta aquest article