Informació general

El DARP i el Banc d'Aliments signen a Cambrils un conveni per a la difusió d'empreses del sector alimentari

Per Redacció



El conveni es va signar dissabte a l'Ajuntament
El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, a través de Prodeca, empresa adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, dedicada a la promoció del sector agroalimentari, i la Fundació Banc dels Aliments van firmar dissabte passat, un conveni de col·laboració que té per objecte la difusió entre les empreses del sector agroalimentari la tasca de suport del Banc dels Aliments a les persones en situació de necessitat a Catalunya.

La firma del conveni es va celebrar dissabte al matí a la Sala de la Junta de Govern de l’Ajuntament de Cambrils. Josep Presseguer, director general de Planificació i Relacions Agràries i president de Prodeca, i Manuel Raventós, president de la Fundació Banc dels Aliments, van signar l'acord que preveu destinar una part dels recursos de Prodeca a la cooperació a aquesta organització assistencial. L’acte, que es va celebrar en el marc de la Fira Multisectorial, va comptar amb la presència de l’alcalde -Robert Benaiges- i el regidor de Promoció de Ciutat -Oliver Klein-.

La Cooperativa Agrícola de Cambrils i la Confraria de Pescadors de Cambrils es van sumar a la llista d’empreses col·laboradores de la Fundació Banc dels Aliments, que té com a objectiu recuperar tots aquells aliments que no són comercialitzables però sí consumibles, i distribuir-los entre les persones que estan en situació de necessitat. La durada prevista del conveni és de quatre anys.


Comenta aquest article