Informació general

S'inaugura el parc Jumpland Aventura, un nou concepte d'oci familiar i esportiu

Per Cristina Sierra

Imatge d'una de les tirolines del parc

Ahir al matí es va inaugurar el nou parc d'oci Jumpland Aventura, ubicat al municipi de Vinyols i els Arcs al límit amb la urbanització del Molí de la Torre de Cambrils. El delegat del Govern a Tarragona –Quim Nin–, l'alcalde de Vinyols –Josep Maria Vidal– i l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– van inaugurar les noves instal·lacions que volen ser un complement a l'oferta turística i familiar de la Costa Daurada amb un concepte d'oci innovador.

Esports i diversió per a tota la família en un espai de tres hectàrees

L'empresa Agropark Aventura SL ha impulsat aquest nou projecte d'oci amb una inversió de 600.000 euros. Jumpland Aventura s'ha construït en una finca de tres hectàrees on s'ha conservat una plantació de 700 oliveres mantenint-ne la producció d'oli. L'espai consta d'uns circuits d'aventura entre ponts i tirolines, amb més de 63 reptes, distribuïts entre alçades de 1,5 i 11 metres. A més, compta amb una tirolina de 140 metres de llarg amb un desnivell de 14 metres i final subterrani, convertint-se en un dels atractius únics a Europa que ofereix el parc a la Costa Daurada.

Per altra banda, Jumpland Aventura ha creat un espai d'oci i aprenentatge interpretatiu amb l'hort ecològic com a eix central. Aquest espai, destinat a grups i a escolars, consisteix en fer diferents tallers sobre la pagesia i l'horta. Un d'aquests tallers se centrarà en la producció de l'oli, on es podrà conèixer en directe com es fa l'oli i produir-lo a l'acte.

El nou espai d'oci compta amb unes instal·lacions elèctriques amb energia solar que faciliten la il·luminació dels circuits de multi aventura per tal de realitzar activitats a les primeres hores de la nit. Cal destacar també la seguretat en el moment de fer els diferents circuits, supervisats contínuament pels monitors del parc.

Territori cohesionat

Durant el torn de parlaments, l'alcaldessa de Cambrils va manifestar que Jumpland Aventura "és un bon complement a l'oferta de turisme familiar i esportiu que tenim a Cambrils" i va assegurar que els territoris de la Costa Daurada han d'estar "cohesionats" per afegir diferents complements a l'oferta turística. Per la seva part, Quim Nin va felicitar els emprenedors que han tirat endavant aquest projecte i va celebrar que hi hagi un atractiu més a la Costa Daurada "més enllà del sol i platja".

Comenta aquest article