Informació general

Cambrils acull les Jornades tècniques de l'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya

Per Judit Pinazo



L'intendent de la policia local, Esteve Mariné, i el sotsdirector de coordinació policial de la Direcció General de Seguretat Ciutadana de la Generalitat, Carles Sánchez, en un moment de les jornades
El Casal Municipal de la gent gran va acollir ahir al matí la XXIV edició de les Jornades tècniques de l'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya. Les jornades van comptar amb la presència de Carles Sànchez, sotsdirector de coordinació policial de la Direcció General de Seguretat Ciudatana de la Generalitat de Catalunya, que va oferir una xerrada sobre el futur de les policies locals. En principi estava  prevista la presència del Secretari de Seguretat Pública de Catalunya -Joan Delort- que es va absentar per motiu professionals.

Per altra banda també hi va assistir, Maria Teresa San Eustaquio, cap provincial de trànsit de Barcelona, que va oferir una xerrada sobre el carnet per punts que entrarà en vigor el proper 1 de juliol. Tal i com va explicar ahir el regidor de Seguretat Ciutadana -Jordi Savall- " les jornades s'han fet coincidir amb els 50 anys d'aniversari de la Policia Local de Cambrils, per això enguany se celebren al municipi".

A les jornades hi van assistir membres de la Policia Local, dels Mossos d'esquadra i de la Guàrdia Civil d'arreu de Catalunya.

Comenta aquest article