Informació general

Revista Cambrils edita el reportatge audiovisual “Revista Cambrils. 50 anys pàgina a pàgina”

Per Redacció



Caràtula del nou DVD de Revista Cambrils Audiovisuals
Revista Cambrils Audiovisuals ha editat el segon treball en format DVD, que properament els subscriptors rebran a casa seva. Es tracta d’un documental que repassa la història de Revista Cambrils, explicada pels seus protagonistes i que fa un repàs, alhora, de com ha evolucionat Cambrils i el seu context social.

El DVD està dividit en dues parts: per una banda el documental “Revista Cambrils. 50 anys pàgina a pàgina”, que parla de la història d’aquest mitjà de comunicació, amb una durada aproximada d’una hora. El DVD té una hora més de continguts, on a través d’unes galeries fotogràfiques es poden veure més de 200 imatges datades i comentades de Cambrils des d’aproximadament l’any 1950 fins a l’actualitat.

El documental

Revista Cambrils va néixer l’any 1953 i l’any 2003 va celebrar el seu cinquantè aniversari. Entre els actes d’aquesta commemoració es va realitzar una exposició de la publicació i a rel d’aquesta es va pensar en l’edició d’un documental que expliqués l’evolució de la Revista. A través dels directors que han anat al davant de la publicació en les diferents etapes i de diferents protagonistes dels canvis i creixement de Revista Cambrils es relata, en primera persona, els sentiments personals, les notícies més destacades i la trajectòria d’aquest mitjà de comunicació i el que significa per a la ciutat on ha crescut.

Gratis per als subscriptors

Com a promoció de la Fira, qui es faci subscriptor de l'edició impresa de Revista Cambrils serà obsequiat amb aquest DVD i, també, amb l'altre que portava per títol "La força d'una rierada". A més també serà obsequiat amb la col·lecció completa de làmines i una bossa de pa. El preu de la subscripció anual a Revista Cambrils és de 31 euros.


Fragment del DVD
'Revista Cambrils. 50 anys pàgina a pàgina'
1'31''

Comenta aquest article