Camp

Vinyols s'omplirà d'activitats artístiques aquest proper diumenge en la primera edició del Vinyartia

Per Redacció

Els artistes es disposaran a diferents entrades de les cases vinyolenques

L’Associació Cultural El Replà organitza, aquest diumenge 21 de setembre, la primera mostra artística vinyolenca, Vinyartia. La mostra vol mostrar el potencial artístic vinyolenc i donar a conèixer els artistes professionals i amateurs que volen donar a conèixer la seva obra. Pintors, fotògrafs i artesans seran els protagonistes de les entrades de les cases. Els músics i els rapsodes tindran diferents espais del poble per fer les seves actuacions.

Dos concursos: Pintura ràpida i ral·li fotogràfic

Al matí hi haurà el concurs de Pintura Ràpida. Durant quatre hores s'haurà de pintar algun racó de Vinyols i el seu entorn. Hi haurà tres premis, de 500, 300 i 200 euros. Cap a la una del migdia, hi haurà un vermut popular que servirà per fer la inauguració de la mostra i l’entrega de premis del concurs de Pintura Ràpida. També es farà el torn de parlaments a càrrec de les autoritats.
Durant tot el dia també es farà el Ral·li fotogràfic. Al matí es donaran quatre temes a fotografiar, i al vespre s’hauran d’entregar una col·lecció de quatre fotografies. Els premis són pel primer i el segon més valorat amb un import de 300 i 150 euros. Les bases del concurs es poden trobar a l’esdeveniment del Vinyartia, dins a la pàgina del Facebook d’@elReplaVinyols. La cloenda serà a les vuit del vespre amb una Caterineta popular, la beguda típica de Vinyols, que també acollirà l’entrega de premis del Ral·li fotogràfic.

D'altra banda, durant el dia tothom podrà deixar la seva empremta en un mural conjunt que es farà a la Plaça del Mercat. A més, en aquest espai, que s’anomena Expressa’t, petits i grans podran dibuixar i exposar els seus dibuixos, així com també tocar algun instrument. A la tarda, els joves músics vinyolencs, faran una actuació conjunta amb diferents peces musicals.

Comenta aquest article