Societat

La Federació de Dones del Baix Camp va celebrar ahir a Cambrils la XIII Trobada Comarcal de Dones

Per Berta Ruiz



Els assistents a la trobada van realitzar multitud d'activitats durant tot el dia d'ahir
La Federació de Dones del Baix Camp va organitzar ahir a Cambrils la XIII Trobada Comarcal de Dones del Baix Camp, un aplec que cada any es fa en un municipi diferent del Baix Camp i que enguany, amb motiu del vintè aniversari de l'Associació de Dones "Amunt" de Cambrils es va demanar fer-la aquí a Cambrils. Ahir, un total de 25 associacions de dones de la comarca del Baix Camp i unes 650 participants es van reunir en aquesta trobada.

Tot i que la pluja va obligar a canviar la ubicació inicial –al Parc del Pescador– pel Palau Municipal d'Esports, es van poder fer totes les activitats programades durant la jornada. La presidenta de l'Associació de Dones "Amunt" –Victòria Ortega– i l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– van ser els encarregats de donar la benvinguda a totes les participants animant a "passar un bon dia de convivència a Cambrils i conèixer les associacions de dones de la demarcació, intercanviar experiències i treballar de manera conjunta".

Posteriorment al mateix pavelló, es va celebrar una missa de campanya i una sardana de germanor, i també es va fer una visita guiada amb el trenet turístic a diferents llocs del Barri Antic i a la zona del Port. Després del dinar al pavelló, es va fer l'entrega de premis del concurs de pintura i una presentació teatral a càrrec de les Dones "Amunt" i una exhibició de dansa del ventre.

Comenta aquest article