Informació general

Aquest cap de setmana l'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja celebrarà les III Jornades de Portes Obertes

Per Redacció



Imatge d'una de les activitats realitzades en les jornades de l'any passat
Aquest dissabte i diumenge 3 i 4 de juny, l’Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig /Miami Platja celebrarà les seves III Jornades de Portes Obertes, on s’oferiran tot un  ventall d’activitats nàutiques: circuits amb caiacs de mar i bananes, sortides amb veler i catamarà, batejos de vela, windsurf i submarinisme, i moltes més, per 5 euros per activitat (en concepte d’assegurança).

Les jornades coincideixen amb la segona edició de la Fira al Port de Cambrils, que tindrà lloc el divendres, dissabte i diumenge 2, 3 i 4 de juny respectivament, de la mà de l’Ajuntament de Cambrils, l’Estació Nàutica i el Club Nàutic de Cambrils, on participaran les empreses nàutiques més importants, a més d’algunes empreses d’activitats complementàries. Durant la Fira, l’Estació Nàutica promourà el món de la nàutica de la Costa Daurada, a més de ser el punt de trobada per les activitats de les Jornades a Cambrils.

El cap de setmana passat l’Estació Nàutica va continuar recollint preinscripcions per les Jornades durant l'exposició de la Fira del Mar de Salou, on l’Estació Nàutica hi va estar present com cada any, -les preinscripcions per les 5 Estacions Nàutiques de Catalunya van començar al SITC de Barcelona-. Durant aquests dies el públic pot reservar la seva plaça per aquest cap de setmana.

Comenta aquest article