Esports

Joan Just va ser elegit president del Club Bàsquet Cambrils en l'assemblea de socis d'ahir

Per Berta Ruiz

Ahir al vespre es va reunir l'assemblea de socis del Club Bàsquet Cambrils a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran, en la qual Juan Carlos Moreno va presentar la seva dimissió i Joan Just va prendre el relleu al capdavant del club, sense necessitat de votació, en ser l'única candidatura presentada.

En la reunió, Juan Carlos Moreno va fer un balanç de les dues temporades que ha estat al front de la presidència del club, un balanç tant a nivell esportiu com a nivell econòmic (la gestió va ser detallada per Joan Just, que havia sigut el tresorer de l'antiga junta), destacant especialment la tasca duta a terme per l'Escola de Bàsquet, en la qual hi ha hagut un alt increment de jugadors en tan sols dos anys, en què s'ha passat dels 45 als 160 nens i nenes que practiquen bàsquet a les escoles. També va mostrar el seu orgull i satisfacció, per la bona trajectòria del primer equip del club, el sènior masculí, perquè "està format pràcticament per nois de Cambrils que han anat pujant des dels equips de base". Pel que fa al projecte engegat amb la secció femenina, Juan Carlos Moreno va destacar que "la idea era la de formar un equip de noies per promocionar el bàsquet femení, esperant que la nova junta directiva continuï esforçant-se per fomentar la base del bàsquet femení i donant suport al primer equip sènior". D'altra banda, Juan Carlos Moreno també va expressar sentir-se en certa manera fracassat, per "no haver aconseguit fer una pinya per tirar-ho endavant".

Per la seva banda, el nou president del Club Bàsquet Cambrils, Joan Just, va explicar que "al no haver-hi cap candidatura, i després de 23 anys d'història del club, sabia greu que no hi hagués ningú per agafar el relleu. Sense la nostra candidatura, el club s'hagués desfet. L'objectiu principal és que a Cambrils continuï el bàsquet".

Comenta aquest article