Informació general

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat obre la convocatòria per a la concessió d'ajuts al lloguer

Per Redacció

Ja està oberta la convocatòria per a la concessió d'ajuts al lloguer corresponent a l'any 2006, convocats pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. La Borsa d'Habitatge de Cambrils, de l'Àrea de Joventut, serà l'encarregada de tramitar els ajuts, que tenen com a objectiu ajudar en el pagament del lloguer aquelles persones que ho necessitin.

Poden optar a les subvencions els titulars d'un contracte d'arrendament amb ingressos ponderats de la unitat de convivència no superiors a 2,5 vegades l'indicador públic de renda d'efectes múltiple (IPREM).

El termini per a la presentació de les sol·licituds és fins al 15 de juny per als antics perceptors i per als nous sol·licitants amb contractes d'arrendament anteriors al  26 d'abril de 2006; i fins al 31 d'octubre per als sol·licitants que hagin signat contracte a partir del 26 d'abril.

El sol·licitants poden dirigir-se a la Borsa d'Habitatge de Cambrils (al PIJ) per tal d'obtenir la informació necessària per a la presentació de la documentació.

Comenta aquest article