Informació general

Ivan Cervantes, Jeannina Sanahuja i David Callau reben el reconeixement de la Fecam

Per Cristina SierraIvan Cervantes, Jeannina Sanahuja i David Callau divendres passat en l'entrega dels Premis Èxit
El passat divendres 26 de maig la Fecam (Federació d’Empresaris de Cambrils) va celebrar les Jornades Empresarials de Cambrils amb un sopar al Mas Gallau. La festa, que va servir de punt de trobada per als empresaris del municipi i de la zona, va començar amb el lliurament dels Premis Èxit a tres joves cambrilencs que en els darrers anys han destacat per la seva trajectòria professional.

Els premiats d’aquesta edició van ser Ivan Cervantes, Jeannina Sanahuja i David Callau. Els guardons van ser otorgats per Robert Benaiges –alcalde de Cambrils–, Joan Albert Campos –president de l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques– i Josep Maria Tost –vicepresident de la Diputació de Tarragona i alcalde de Riudecanyes–.
Jordi Savall, president de la Fecam, va fer un breu discurs reconeixent la tasca dels joves cambrilencs i emfatitzant que ara que coneixia personalment els premiats podia dir que eren “molt bones persones” i que els guardons enguany eren “molt encertats”. La festa va ser amenitzades amb els vídeos dels premiats, on es podien veure els moments més especials de la seva trajectòria, i posant punt i final al sopar, “CaBaRret”, un espectacle a càrrec de la companyia La Colomada de Cambrils.

Els premiats

Moments després de fer entrega dels premis, els guardonats van adreçar unes paraules als prop de 180 assistents al sopar. En tot moment es van mostrar agraïts i emocionats per aquest reconeixement. Ivan Cervantes, campió del món i campió d'Espanya d’Enduro, va destacar la “importància de ser reconegut” al seu poble i que rebia amb “molta il·lusió aquest premi”. David Callau, artista que està tenint un gran èxit allà on va, va recordar les dificultats que havia tingut per “obrir-se” al seu poble. I Jeannina Sanahuja, perruquera i la més jove dels tres (té 21 anys) va voler donar les gràcies a tothom i també va reconèixer "l’especial il·lusió” que li havia fet ser reconeguda al seu poble davant la seva família i amics. Sens dubte, una nit d'èxit per a tres joves cambrilencs amb èxit nacional i internacional.

Entrevista als premiats amb l'Èxit 2006
Veu: Cristina Sierra
Realització: Jordi Moreno
1'10''

Comenta aquest article