Societat

S'organitza un nou acte solidari per recaptar diners per a la recuperació de Jordi Sánchez

Per Cristina Sierra



Cartell del Vermut Electrònic Solidari que se celebrarà aquest diumenge
El passeig de Francesc Macià acollirà, aquest diumenge 24 d'agost, un nou acte solidari per recaptar diners per a la recuperació de Jordi Sánchez. La colla Tracatrà, colla del carnaval on hi participa el cambrilenc, ha organitzat el Vermut electrònic solidari que començarà a les 12 del matí amb l'actuació del coro rociero "Esencias del sur". Acte seguit, hi haurà el concert del grup cambrilenc Zero i de les 14 a les 17:30 hores els dj's Danny Gómez i Joan Monty seran els encarregats de posar música a l'acte.

Cal dir que també es vendran plats de fideus rossos o musclos i begudes per recaptar més diners. A més, segons ha explicat Ricard Domenech a revistacambrils.cat, també hi hauran diferents sortejos com les samarretes dels futbolistes cambrilencs Edu i Joan Oriol. Domenech ha volgut agrair la col·laboració de tots els comerços i entitats cambrilenques que han volgut participar en aquest acte, així com el suport de l'Ajuntament, que ha posat moltes facilitats perquè l'acte es pugui celebrar sense problemes.

Primer cap de setmana de Jordi Sánchez a Cambrils

Per altra banda, Jordi Sánchez ha visitat Cambrils per primer cop després de patir l'accident el passat mes de març. Aprofitant el pont de la setmana passada, el cambrilenc va poder tornar a casa durant tres dies i veure als amics, que li van preparar una festa de benvinguda. Després de la visita, Jordi Sánchez, que continua el procés de recuperació a l'Institut Guttmann, va escriure al seu Facebook que estava "enormement feliç després d'un cap de setmana immillorable a Cambrils" i també va anunciar que tornaria a fer una visita ben aviat.

Comenta aquest article