Esports

El Vilafortuny incorporarà quatre fitxatges nous per a la temporada 2014-2015

Per Cristina Sierra

Els jugadors del Vilafortuny van iniciar els entrenaments el passat 5 d'agost

El Vilafortuny ja ha iniciat els entrenaments per afrontar amb moltes "ganes i il·lusió" la nova temporada a Tercera Catalana. El 5 d'agost, la plantilla va començar la pretemporada i el passat cap de setmana va disputar el primer partit amistós al camp del Sant Pere i Sant Pau, que va acabar amb victòria de l'equip cambrilenc (0-2). Avui, el Vilafortuny jugarà contra el Morell, dissabte contra la Pobla de Mafumet i la setmana que ve, contra el FC Cambrils.

Per aquesta temporada, el Vilafortuny incorporarà quatre cares noves. El president del club –Xenxo Sánchez– ha explicat a revistacambrils.cat que l'equip dirigit per Álvaro García compta amb les baixes del porter Gerard, Fonfreda i Juanlu i que s'ha reforçat amb tres fitxatges que s'estan a punt de tancar i un quart que es confirmaria en els propers dies. "Mantenim pràcticament el mateix equip i amb les noves cares farem un equip més fort per jugar a Tercera Catalana. Estem treballant molt dur", ha manifestat.

El 6 de setembre, primer partit de lliga i primer derbi local

El primer partit de lliga del Vilafortuny serà el proper dissabte 6 de setembre contra el Cambrils United, primer derbi local de la nova temporada. Tot i estar en una categoria superior, l'equip cambrilenc espera fer un bon paper a Tercera Catalana. Recordem que la temporada 2013-2014 el Vilafortuny es va proclamar campió de Quarta Catalana del grup 24 amb 23 partits guanyats, 1 perdut i 4 empats.

Comenta aquest article