Societat

La ballada country al passeig de les Palmeres reuneix prop de 150 participants

Per Cristina Sierra

Un moment de la ballada country, aquest passat dissabte, al passeig de les Palmeres

Aquest passat dissabte a la nit, el grup local No pot ser, No pot ser va organitzar una ballada country al passeig de les Palmeres. L'acte, que va aplegar prop de 150 participants de diferents agrupacions lleidatanes i tarragonines de ball country, va començar a quarts de nou del vespre i va finalitzar cap a la mitjanit degut a la puja que va caure en aquell moment.

Josep Maria Güell, membre del grup No pot ser, No pot ser, ha fet una valoració molt positiva de la trobada, ja que hi va haver molta gent veient els balls i també hi van participar. "Pel passeig va passar molta gent però feia fresca i no s'estaven tanta estona mirant. Vam fer balls senzills perquè el públic pogués ballar i seguir-nos sense problemes. Va estar molt bé", ha manifestat.

Güell ha agraït a totes les persones que van venir des de les Borges Blanques, Vimbodí, Vilanova de Bellpuig, Tarragona, l'Hospitalet o Mollerussa per participar a la trobada. Cal dir que durant la trobada també es van servir entrepans i beguda als participants.





Comenta aquest article