Informació general

Cambrils participa per segon any consecutiu en la Festa del Comerç Just de Catalunya

Per RedaccióA part de la mostra de les tres ONG, també es van fer uns tallers participatius
Durant tot el dia d'ahir el Mollet del Rec va acollir la celebració de la Festa del Comerç Just de Catalunya. Cambrils participa per segon any consecutiu en la celebració d'aquesta festa que s'organitza a diversos municipis catalans. La festa al municipi s'organitza des del Consell de Cambrils Ciutat Solidària, l'ONGD Punt de Partida, Proide i el Comitè Óscar Romero, conjuntament amb la Regidoria de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament.

L'objectiu de la festa és que la ciutadania reconegui els valors d'un consum ètic i responsable i una compra solidària, d'una manera didàctica. La festa va comptar amb estands de productes de mostra de comerç just, tallers a càrrec d'alumnes de l'IES Ramon Berenguer IV, gimcanes i diversos actes d'animació. La majoria de tallers estaven relacionats amb la sensibilització per fer que els productes que comprem respectin els drets fonamentals dels treballadors, garantits en l'Organització Internacional del Treball i la declaració de Drets Humans, com per exemple: l'abolició del treball infantil i el treball forçós o la llibertat sindical, entre d'altres.

Als estands de venda de productes de comerç just hi havien principalment productes del sector alimentari i tèxtil. Per la tarda es va celebrar una xocolatada amb xocolata de comerç just.

Comenta aquest article