Informació general

L'empresa Cobra es compromet a tenir enllestides les obres del Barri Antic a finals d'agost

Per Lluís Rovira i BarenysAspecte de les obres al carrer de les Creus ahir a la tarda
L'empresa Cobra s'ha compromès a deixar completament enllestides a finals del proper mes d'agost les obres que actualment estan portant a terme al Barri Antic. Aquest compromís es va prendre a la reunió que aquest passat dilluns es va celebrar a l'Ajuntament i en  què hi havia el representant de l'empresa Cobra a Catalunya juntament amb dos representants més de l'empresa, l'alcalde, tres tècnics municipals i una representació dels veïns del Barri Antic.

Tal i com es va acordar en aquesta reunió, les obres s'aniran enllestint de manera gradual. Així doncs, a finals de la setmana que ve ha de quedar enllestit el tram del carrer de les Creus i tota la plaça de l'Església fins arribar a l'alçada del carrer de Sant Pau. A principis del mes de juliol ha d'haver quedat acabat el carrer de les Creus fins a l'alçada del carrer de Rovira i aquest darrer carrer també, i a finals d'agost ha de quedar enllestit el tram nord del carrer de les Creus.

Bonificació de les contribucions especials

Més d'una vintena de veïns d'aquests carrers han presentat instàncies a l'Ajuntament demanant una bonificació de les contribucions especials que els toca pagar per les obres que s'estan portant a terme. Es demana aquesta bonificació atenent al retard de les obres, que van començar el mes d'octubre de l'any passat i que haurien d'haver acabat a finals del passat mes de març, i, també, per les molèsties que han ocasionat.

A més, alguns dels veïns que tenen guals en aquesta zona i que porten uns quants mesos sense poder entrar els cotxes als seus magatzems han demanat que no se'ls cobri el preu íntegre de l'impost corresponent.

A banda, també hi ha algun comerç que ha demanat que aquest any no es cobri l'impost d'activitats econòmiques (IAE) per les molèsties que han ocasionat les obres i que han motivat un descens notable en la seva facturació.

Comenta aquest article