Informació general

Les associacions de propietaris del Regueral i de l'Horta Santa Maria anuncien que no presentaran candidatura a les properes eleccions municipals

Per Judit Pinazo

L'Associació de Propietaris del Regueral i de l'Horta de Santa Maria van anunciar ahir a través d'un comunicat que no es presentaran a les properes eleccions municipals. La decisió es fa pública després que el passat mes d'abril Javier Garcia, en representació de l'Associació de Propietaris Costa Cambrils, formada per propietaris del Regueral, l'Horta de Santa Maria i el Cap de Sant Pere, anunciés que possiblement presentarien una candidatura a les properes eleccions municipals. La decisió es va prendre en una reunió conjunta celebrada el passat 20 de maig per les dues associacions.

Tal i com explicava ahir Santiago Sanvicens, en representació de l'Associació de Propietaris del Regueral i de l'Horta de Santa Maria,
en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital "la decisió de Javier Garcia va ser una errada des del primer moment, ja que els propietaris del Regueral i de l'Horta de Santa Maria som una associació de propietaris i no tenim cap tipus d'interès polític".

Segons Sanvicens, la idea de fer una candidatura surt "d'una mala interpretació que es va fer d'una reunió que vam tenir les tres associacions, tot i així, no tenim res en contra que algunes persones a nivell individual puguin presentar una candidatura".

Tal i com va explicar Sanvicens, un cop es presentin les candidatures, les Associacions del Regueral i l'Horta de Santa Maria valoraran quina és la que més s'adequa a les seves peticions i interessos i la proposaran entre els seus associats, "però no ens volem casar amb ningú. Escoltarem totes les possibilitats i a partir d'aquí decidirem".

Comenta aquest article