Informació general

Es preveu que prop de 1.500 nens participin en les activitats d'estiu programades per l'Ajuntament

Per Judit Pinazo



D'esquerra a dreta, Neli Queral, Rosa M. López i Jordi Savall, ahir en roda de premsa
L'Ajuntament va presentar ahir el programa d'activitats per a aquest estiu "L'estiu d'en Cambri", que enguany té com a fil conductor el compositor Wolfgang Amadeus Mozart, coincidint amb el 250 aniversari del seu naixement. El programa per segon any consecuitu s'ha elaborat conjuntament entre les Àrees de Benestar Social, Cultura i Esports.

Una de les principals novetats del programa d'enguany és que s'amplia la franja d'edat per participar en les activitats, que anirà dels 3 als 16 anys. També destacar com a novetat que a causa de l'elevada demanda per a les colònies d'estiu enguany s'ha afegit un nou torn als tres existents fins al moment. Aquest nou torn es farà del 10 al 17 d'agost. Tot i així, ahir en la roda de premsa, la regidora de Benestar Social –Rosa M. López– va advertir que queden molt poques places disponibles.

Com cada estiu el programa inclourà activitats aquàtiques, vacances poliesportives, cursos de natació, de bàsquet, de vela o el taller de ràdio, entre d'altres. Pel que fa a novetats, destaca l'activitat sota el nom "Mar i muntanya" dirigida a joves entre els 9 i els 16 anys que combina la realització de diverses activitats, com tennis, esquaix, sortides amb BTT per camins, caiac o un taller d'arqueologia als jaciments de la Llosa.

Com cada any la platja serà un dels escenaris on es duran a terme moltes de les activitats del programa, com és el cas del volei platja, rugbi, pales… Recordar que l'ús de les instal·lacions és gratuït i obert a totes les edats. També es realitzaran els habituals torneigs de futbol platja, volei platja a la zona esportiva d'estiu a la platja del Regueral.

Les inscripcions per a les activitats d'estiu, excepte les colònies, es podran realitzar a partir del proper 5 de juny de les 9 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article