Informació general

Joan Mas va ser nomenat ahir director general d'Administració Local de Catalunya

Per Redacció



Des d'ahir, Joan Mas és el nou director general d'Administració Local de Catalunya
El Govern de la Generalitat de Catalunya va nomenar ahir el regidor d'Obres Públiques i Paisatge Urbà i segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Mas– com a director general d'Administració Local de Catalunya.

Amb el nou nomenament Joan Mas substituirà Albert Pereira en el càrrec. Les funcions que haurà d'assumir el dirigent socialista amb el nou càrrec passen per establir les directrius en relació amb la cooperació i l'assistència als ens locals per part de l'Administració Pública de la Generalitat, vetllar per la participació dels ens locals en les polítiques públiques i dirigir l'elaboració i la gestió dels programes de cooperació i finançament local, entre d'altres.

Segons declaracions de l'alcalde –Robert Benaiges– a Revista Cambrils Diari Digital, Joan Mas no deixarà el càrrec de regidor de l'Ajuntament de Cambrils, però l'Àrea d'Obres Públiques i Paisatge Urbà que actualment presideix es distribuirà entre d'altres regidories de l'equip de govern. Actualment, Joan Mas també és el president del Consell d'Administració de Secomsa Cambrils i conseller del Consell Comarcal del Baix Camp.

Comenta aquest article