Informació general

El Senat aprova les mocions presentades per l'Entesa Catalana de Progrés per solucionar els problemes que ocasionen les obres a l'N-340

Per Redacció

El Senat va aprovar ahir les mocions presentades per l'Entesa Catalana de Progrés en les quals el senador per Tarragona Lluís Aragonès proposava la gratuïtat del peatge de l'AP-7 entre Cambrils i Salou mentre durin les obres de la variant de l'N-340 i la negociació per a l'ampliació a tres carrils.

La primera moció va ser aprovada per tots els grups amb una esmena transaccional que insta el Govern de l'Estat a estudiar la gratuïtat d'aquest tram, sempre que es presenti un informe que manifesti que hi ha retencions. Lluís Aragonès va manifestar també la unanimitat de tots els sectors socioeconòmics i els ajuntaments de la zona davant aquesta petició i va dir que tot i que les obres de l'N-340 són una molt bona notícia, també s'haurien d'agilitzar i subvencionar aquest peatge als usuaris.

La segona moció presentada per l'Entesa, que també va donar lloc a una esmena transaccional de tots els grups, és la que demana al Govern que s'estudiï l'evolució del trànsit de la zona per tal d'obrir la possibilitat d'ampliar el tram de l'autopista de Vila-seca/Salou a Cambrils.
Lluís Aragonès va explicar que es tractaria d'ampliar 7 quilòmetres més l'AP-7 i en les seves argumentacions va dir que Cambrils també és una població turística de característiques semblants a Salou.

Les peticions de l'Entesa Catalana de Progrés responen als importants problemes de circulació presentats durant la passada Setmana Santa i que es preveu que seran encara més importants durant els mesos d'estiu.

Comenta aquest article