Quatre medalles d'or per al Club Atletisme Cambrils al campionat de Catalunya màster

Per Pere Ferrando

Pere Estadella va aconseguir la medalla d'or a la prova de salt de llargada

El passat diumenge es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mollet, el campionat de Catalunya Màster individual a l’aire lliure. El Club Atletisme Cambrils ha estat representat per tres atletes: Cristina Mur, Pere Estadella i Pere Ferrando. L’actuació conjunta va ser força destacada, assolint quatre medalles d’or.

Els seus resultats van ser els següents :
¬    Cristina Mur: 1a al salt d’alçada (1.45 m)
                                 1a al salt de llargada (4.49 m)
                                 1a als 80 m. tanques (14”13)
¬    Pere Estadella: 1r al salt de llargada (4.22 m)
                                       4t al llançament de disc (26.78 m)
¬    Pere Ferrando: 4t al llançament de disc (29.09 m)
                                        4t al salt d'alçada (1.38 m)
                                        5è al salt de llargada (4.01 m)
Als 80 m. tanques, Cristina Mur també batia el rècord de Cambrils i rècord territorial de la prova.

Campionat de Catalunya d'iniciació

D'altra banda, dissabte passat va tenir lloc la fase prèvia del Campionat de Catalunya de les categories benjamí i cadet a l'estadi d'atletisme La Bòbila de Gavà. Per part del Club Atletisme Cambrils quatre van ser els atletes que van participar en aquesta jornada classificatòria. El rendiment dels atletes locals va tornar a ser excepcional, destacant el fet que tots ells es van classificar per a la jornada final, tres millorant les seves marques personals. Això equival a dir que es troben entre els 16 millors atletes de Catalunya de les seves respectives categories i disciplines.

Cadets:
Eulàlia Català accedia a la fase final a les proves de llançament de pes, quedant 2a. amb una marca de 10.05 m. i a la de llançament de disc on assolia la 6a. posició amb un millor intent de 25.49 m.

Jaume Pujals accedia a la fase final a la prova de llançament de javelina, assolint la 9a. posició amb una marca personal de 32.17 m.

Benjamins:
Mia Linkert accedia a la fase final a les proves de salt d'alçada, amb un millor salt de 1.04 m. i 60 m. llisos, on guanyava la seva sèrie, amb un temps de 9"69. En ambdós casos va superar la seva marca personal.

Jordi Bisatew Hospital accedia a la fase final a la prova de 1.000 m. llisos guanyant la seva sèrie amb un temps de 3'37”0 amb el que millorava en més de 10 segons la seva marca personal.