Quatre atletes cambrilencs competeixen al campionat de Catalunya de proves combinades

Jan Chiló durant la prova de salt de llargada
El passat cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de Proves Combinades de totes les categories. L’escenari va ser l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Quatre participants del Club Atletisme Cambrils s’havien classificat per a disputar aquest campionat. El seu rendiment va ser excel·lent, com ho demostra el fet que tres d’ells van fer marca personal en el total global de les seves respectives disciplines. D’aquesta manera, van estar a l’alçada de les circumstàncies arrodonint una gran estadística:

¬    2 llocs de finalista, el 6è lloc de l'Aina Sabater al tetratló aleví femení i el 8è lloc de la Núria Caballero al pentatló infantil femení.
¬    3 Rècords de Cambrils: l'Aina Sabater als 60 m. tanques i al conjunt del tetratló i la Núria Caballero al pentatló infantil femení
¬    9 Millores de Marques Personals

Jan Chiló (Tetratló aleví)

El Jan va encetar la competició amb una 2a. posició a la 1a. sèrie dels 60 m.ll., parant el crono amb un temps de 8"97, a 3 centèsimes de la seva marca personal. A continuació disputava el salt de llargada, amb un millor intent de 3.77 m. Seguia el llançament de pes, amb un nou millor registre personal de 6.10 m. Acabava la competició amb el salt d’alçada, on superava el llistó situat a 1.17 m., igualant la seva marca personal. Amb un total de 906 punts, que suposava marca personal, assolia la 11a. posició final.

Aina Sabater (Tetratló aleví)

L'Aina guanyava la 2a. sèrie dels 60 m. tanques, batent el Rècord de Cambrils amb una marca de 10”39, millorant en vora mig segon l'anterior registre que ella mateixa tenia. A continuació disputava el llançament de pes, amb un millor intent de 5.95 m. Seguia el salt de llargada, assolint un millor intent de 4.02 m., a 4 cm. de la seva marca personal. Acabava la competició amb una 6a. posició a la 2a. sèrie dels 60 m.ll., parant el crono amb un temps de 9"25. Amb un total de 1.690 punts assolia la 6a. posició final i batia el Rècord de Cambrils que estava en possessió de la Carolina Molina per més de 200 punts.

Núria Caballero (Pentatló infantil)

Començava la competició amb una 5a. posició a la 1a. sèrie dels 80 m. tanques amb una marca personal de 14”76. Tot seguit acabava 5a. al salt d’alçada, igualant la seva marca personal de 1.39 m. Seguia amb una 7a. posició al llançament de pes amb un millor intent de 8.65 m. A continuació assolia la 4a. posició al salt de llargada amb un millor salt de 4.59 m., a 3 cm. de la seva marca personal. Acabava millorant la seva marca personal als 80 m.ll. parant el cronòmetre en un temps de 11”56. En el conjunt de la combinada assolia la 8a. posició amb un total de 2.324 punts amb els que batia el Rècord de Cambrils de l’especialitat que tenia la María Alvarez per un marge de vora 300 punts.

Elisa Laguna (Heptatló absoluta)

A la primera jornada assolia uns parcials de 16”33 als 100 m. tanques, 1.41 m. al salt d’alçada, 8.71 m. al llançament de pes i 26"88 als 200 m. llisos. La primera prova de la 2a. jornada era el salt de llargada, on assolia un millor salt de 4,79 m. Lamentablement, no va poder seguir la competició per culpa d’una lesió al psoas ilíac.