Esports

El president del Club Bàsquet Cambrils, Juan Carlos Moreno, presentarà la seva dimissió

Per Berta Ruiz



Juan Carlos Moreno en la presentació dels equips del CB Cambrils, el passat 23 d'octubre de 2005
La junta directiva del Club Bàsquet Cambrils, encapçalada pel seu president Juan Carlos Moreno, presentarà la seva dimissió oficial del club el proper 29 de maig a l’assemblea de socis que es farà a la sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran a les 20.30 hores. Aquest mateix dia està prevista la votació per escollir la nova junta directiva, sempre que hi hagi alguna proposta. Tal com explica Juan Carlos Moreno, "de moment no s’ha manifestat ningú. Jo espero que hi hagi algú que presenti una candidatura. Si no fos així, seria una gran llàstima, perquè el club quedaria dissolt".

Un dels principals motius pels quals l’actual president del club ha pres aquesta decisió és perquè "la junta directiva s’ha anat quedant petita, ja que vam començar onze directius i ara només en quedàvem cinc. Era inviable continuar la feina amb els efectius que ens quedaven". D’altra banda, el director tècnic i entrenador de l’equip sènior femení, Esteban Cervantes, també va prendre la decisió de deixar el seu càrrec. L’exdirector tècnic explica que va presentar la seva dimissió, perquè "no estava d’acord amb la forma d’actuar de la junta directiva i la seva manera de portar el club".

L'actual junta directiva es va fer càrrec del club ara fa dues temporades, amb el principal repte de fomentar l'Escola de Bàsquet per reforçar els equips de base –objectiu que segons Juan Carlos Moreno s'ha aconseguit amb escreix–, millorar les infraestructures i iniciar de nou el projecte del bàsquet femení.

El Club Bàsquet Cambrils, amb una antiguitat de 23 anys, està doncs a l'espera de conèixer el seu futur un cop es reuneixi aquesta assemblea de socis.

Comenta aquest article