Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'assessorarà en 80 ciutadans a través de "Altaveu Ciutadà"

Per Redacció

Captura de pantalla de la pàgina web del projecte "Altaveu Ciutadà"

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha posat en marxa el projecte “Altaveu Ciutadà”, que té l'objectiu de treballar per un govern més obert. Aquesta eina de participació ciutadana consisteix en posar a disposició dels veïns i veïnes, que voluntàriament vulguin participar, una plataforma on puguin expressar la seva valoració i opinió entorn les accions que va realitzant l’Ajuntament, així com també, sobre les problemàtiques i necessitats del municipi.

A través d’una plataforma en línia s’aniran incorporant periòdicament, cada tres o quatre mesos, diferents formularis que els voluntaris i voluntàries que formin part del projecte podran contestar dins un termini delimitat. Els resultats i les diverses qüestions obtingudes seran avaluats per una comissió de treball interna formada per tècnics de diverses àrees del consistori. Per altra banda, els ciutadans també podran fer arribar els seus dubtes o qüestions concretes que es contestaran amb la màxima rapidesa possible.

80 veïns participaran en aquest projecte

Actualment el projecte es troba en el procés d’informació i selecció d’una mostra representativa de tots els segments de població, la qual constarà d’uns 80 col·laboradors. El termini d’inscripció finalitza el 15 de gener. Hi pot participar qualsevol ciutadà major de 16 anys resident al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant que vulgui participar voluntàriament en aquest projecte durant un període aproximat de dos anys. Més informació i inscripcions a la web: www.vandelloshospitalet.altaveuciutada.cat

Aquesta iniciativa ha estat promoguda per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i és gestionada a través de l’empresa externa Ceres. D’aquesta manera, en tot moment es garanteix la confidencialitat de les dades dels participants i l’anonimat de les seves opinions.

Comenta aquest article