Esports

L'aleví i infantil del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, primers al Torneig de Pasqua 2006

Per Redacció



Visita de la delegació cambrilenca al camp del Juventus, Delle Alpi, a Torí
Els passats 12, 13, 14, 15 i 16 d’abril es va dur a terme el Torneig de Pasqua que cada any realitza el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Aquest any, el torneig s’ha dut a terme a San Francesco (Itàlia).

El dijous dia 12 marxaven, als voltants de les set de la tarda, els 42 jugadors de futbol de les categories aleví, infantil i cadet amb els seus respectius entrenadors i alguns pares direcció a Torí. Arribaven a Itàlia als volts del migdia del dia 13 i van fer una petita visita turística a la ciutat de Torí, on a la tarda van poder visitar el camp de la Juventus, Delle Alpi. A les set de la tarda arribaven al lloc de destinació, San Francesco, on els esperaven les famílies que havien d’acollir els jugadors.

A partir de l’endemà, dia 14, al matí començaven els partits del torneig. El resultat del torneig va ser molt satisfactori, amb la primera posició de l’equip aleví i infanil, i amb el segon lloc de l’equip cadet. A part, també cal destacar dos premis especials: el del màxim golejador del torneig aconseguit per Àlex i el de millor jugador del torneig aconseguit per Ginés (es dóna la cirumstància que tots dos jugadors són del mateix equip, l’aleví). Finalment, el diumenge 16, al voltant de les vuit de la tarda i amb més d’una llàgrima, es prenia el viatge de tornada cap a Cambrils, on van arribar el dilluns a les onze del matí.

Comenta aquest article