Informació general

L'ANC de Cambrils fa una crida a la participació a la Via Catalana per la Independència del proper 11 de setembre

Per Redacció

Mapa del recorregut de la Via Catalana per la Independència que senyala, en colors, l'ocupació per trams

L'ANC de Cambrils està treballant per recollir el màxim d'adhesions cambrilenques per a participar a la cadena humana del proper 11 de setembre. Des de l'ANC es demana que la gent s'apunti el més aviat possible per a tenir una previsió del tram de la Via Catalana per la Independència que s'haurà de cobrir. Cal tenir en compte que el recorregut de la Via Catalana s'ha partit en 722 trams en els que s'hi compten 500 persones per a cada tram. De moment les zones més grans que queden per omplir se situen a la part sud, entre l'Ametlla de Mar i Alcanar, amb algunes excepcions com les zones properes a l'Ampolla, Amposta i l'extrem sud de la cadena, a Alcanar. També queda un tram important per omplir ben a prop de Cambrils, el que està comprès entre Reus i Mont-roig del Camp.
Cal dir que la infraestructura organitzativa de la cadena humana és força complexa. Cada tram té un responsable, un fotògraf i dos ajudants. Tots els participants a la Via Catalana formaran part de la fotografia més gran que s'ha fet mai i entrarà al rècord Guiness.

Trobada informativa el dilluns 29 de juliol

Aquest dilluns 29 de juliol, a partir de les 19 hores, l'ANC de Cambrils celebra una reunió oberta a tothom, al Centre Cultural, per tal d'informar i resoldre els dubtes sobre la cadena humana. Aquest dilluns, també, es posaran a la venda samarretes de l'ANC de Cambrils, no les grogues de la Via Catalana, així com estelades. També es recolliran inscripcions per a la cadena humana. De totes maneres les inscripcions es poden seguir fent a través de l'adreça cambrils@assemblea.cat, deixant el nom, número de DNI i adreça mail de contacte.
D'altra banda, l'ANC també està treballant per tal de que els edificis de la façana del port de Cambrils llueixin estelades.

Comenta aquest article