Societat

El passeig de les Palmeres acollirà, demà, la sisena edició del Concurs de Dj's Ciutat de Cambrils

Per Redacció

Un moment de la cinquena edició del concurs celebrada l'any passat al passeig de les Palmeres

Els deu finalistes del sisè Concurs de Dj’s Ciutat de Cambrils actuaran demà dissabte, 27 de juliol, de les 17 a les 3 hores de la matinada, al passeig de les Palmeres. El certamen està organitzat per l’Associació de música electrònica de Cambrils (AMEC) amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament.

Cadascun dels seleccionats pel jurat de l’AMEC oferirà una sessió individual de 45 minuts amb plats, cd’s o software, per l’ordre que surti en un sorteig realitzat abans de l’actuació. Per a poder inscriure's al concurs, els participants –majors de 16 anys– van haver de pujar una sessió als portals Soundcloud o Mixcloud, que l’AMEC ha publicat al seu Facebook per valorar la resposta del públic. Tot i això, seguint les bases. l’última paraula en la selecció de Dj’s l’ha tingut el jurat, independentment de les votacions al Facebook.

Els estils inclosos al concurs són techno, minimal, house, drum & Bass Dubstep i d'altres variants del techno. El primer classificat guanyarà 200 euros i actuarà al Sunfec Festival, que tindrà lloc el 17 d’agost a la platja del Regueral. El segon rebrà 100 euros. I el tercer, 50 euros. A més, tots els participants tindran una entrada doble per la setena edició del Sunfec.

Comenta aquest article