Informació general

S'habilita una aula d'estudi polivalent al Centre Cultural dins del projecte "Colzes Pelats"

Per Redacció

S'ha habilitat una aula d'estudi polivalent al Centre Cultural que estarà obert de les 16 a les 21 hores

El Centre Cultural i Ocupacional ha habilitat un espai com a aula d’estudi polivalent. La sala, que forma part del projecte Colzes Pelats d’estiu, estarà oberta fins el 14 d’agost en horari de les 16 a les 21 hores. D’aquesta manera es dóna la possibilitat d’estudiar, reunir-se o fer treballs a les persones interessades.

Sales per estudiar i treballar en grup

El desembre del 2011, la Regidoria de Relacions Cíviques i Joventut de l'Ajuntament va posar en marxa el projecte Colzes Pelats. Es tracta d’unes aules equipades amb wi-fi i ordinadors per estudiar i treballar en grup al Centre Cívic les Basses, el Centre Cívic Vilafortuny i l’Ateneu Juvenil. L’èxit de la iniciativa i les peticions dels mateixos usuaris va portar a l’Ajuntament a ampliar el servei amb l’obertura de l’aula d’informàtica durant els matins perquè els joves puguin realitzar els treballs de recerca. A més, en la línia d’adaptar-se a les necessitats dels estudiants, el mes de juny l’Ateneu va obrir el cap de setmana del 8 i 9 de juny, coincidint amb l’època d’exàmens.

Horaris d’estiu

Fins el 14 d’agost, els interessats podran fer servir les sales de l’Ateneu Juvenil, els dos centres cívics als matí i la sala del Centre Cultural a la tarda. Per altra banda, del 14 al 30 d’agost, el Centre Cultural tancarà i, per tant, només quedaran obertes les sales de l’Ateneu i els centres cívics als matins. A partir del 2 de setembre els centres cívics ja obriran tot el dia i l’Ateneu posarà a disposició les sales en horari de matí. I a partir del 16 de setembre es restablirà l’horari habitual de l’hivern; és a dir, de les 8 a les 21.30 hores a l’Ateneu i als dos centres cívics.

Comenta aquest article