La cambrilenca Noelia Garcia es classifica la 4a millor nedadora estatal als 200 metres papallona

Les nedadores cambrilenques Noelia Garcia i Patrícia Prieto que van participar al campionat a València

Del 18 al 20 de juliol es va disputar a la piscina del CN València el campionat d'Espanya júnior d'estiu de natació. Dues nedadors del Cambrils Club Natació –Noelia Garcia i Patrícia Prieto– hi van prendre part sota les ordres del tècnic local Manel Zúñiga. Durant les tres jornades es van disputar les sessions preliminars pel matí, mentre que les finals van fer-se a la tarda amb els deu millors nedadors de cada categoria

En la primera jornada de dijous, Noelia Garcia –nascuda l'any 1998– es va classificar en la 7a posició dels 200 metres papallona amb un temps de 2’26”52 en la sessió preliminar; mentre que a la final va assolir la 4a posició amb un temps de 2’23”95. En aquesta prova, la nedadora cambrilenca es va quedar a tant sols 76 centèsimes de segon de pujar al podi i assolir la medalla de bronze.

L'endemà divendres, Garcia va competir en els 100 metres papallona i va classificar-se en la 18a posició a la fase preliminar, per tant, ja no va poder disputar la final. Finalment, el dissabte 20 de juliol, Patrícia Prieto –nascuda l'any 1997– prenia part als 100 metres lliures, on quedava en el lloc 20 de la sessió preliminar amb un temps de 1’02”28. Per la seva part, Noelia Garcia era 26a als 800 metres lliures a la fase preliminar amb una marca de 9’47”44.