Informació general

Els alumnes cambrilencs Eva Maria Antonia Bibian i Miguel Bernús reben els Premis d’Excel·lència

Per Redacció

Imatge de l'acte de lliurament dels premis. D'esquerra a dreta: Carmen Quintana, Encarnació Ricart, Miguel Bernús, Eva Maria Antonio Bibian i Mercè Dalmau

Ahir al matí, a la sala de plens de l'Ajuntament, va tenir lloc l'acte de lliurament de la cinquena edició dels Premis d'Excel·lència de Cambrils del curs 2012-2013, organitzats per la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament i l'Antena del Coneixement de la URV. Enguany, els dos guardons van recaure en l'alumna de l'institut Ramon Berenguer IV, Eva Maria Antonia Bibian Betran, com a millor alumna de Cicles Formatius de Grau Superior amb una nota 9'51 i l'alumne de l'institut Cambrils, Miguel Bernús Pérez, com a millor alumne cambrilenc de Batxillerat, amb una nota mitjana de 9'72, mentre que la seva nota d'accés a la universtitat ha estat de 9'132.

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, acompanyada de la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament –Carmen Quintana– i la vicerectora de Societat i Relacions Institucionals de la URV, Encarnació Ricart van ser les encarregades de lliurar aquests premis als alumnes cambrilencs més destacats. Totes tres van destacar la feina dels propis alumnes, així com dels seus professors i famílies i van lloar valors com el compromís, l'esforç, el sacrifici i la constància per assolir aquests excel·lents resultats.

Els guardons pretenen reconèixer l'esforç i els bons resultats acadèmics dels millors alumnes que enguany acaben estudis a Cambrils. El premi va consistir en un ordinador portàtil per a cadascú (netbook) i un diploma de reconeixement.

Comenta aquest article