Societat

Els veïns del Molí de la Torre celebren les festes del barri

Per Redacció

Partit de futbol entre solters i casats

Com cada any, els veïns del Molí de la Torre van celebrar, aquest passat cap de setmana, les festes del barri. Els actes van començar divendres a la tarda amb la inauguració de la nova pista de bàsquet que l'associació de veïns ha construït amb recursos propis. L'acte, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, va consistir en un partit amistós de bàsquet a càrrec del Club Bàsquet Cambrils.

A continuació, es va disputar el tradicional partit de futbol entre solters i casats. Un cop es van acabar els partits es va oferir un refrigeri a càrrec de l'hipermercat Esclat. D'altra banda, els més petits van gaudir del servei de ludoteca que es va instal·lar en un dels carrers del barri. El mateix divendres també es va celebrar l'assemblea anual que va tenir lloc al carrer d'Artur Martorell i, en acabar, es va fer una sardinada popular.

El sopar de veïns, plat fort de les festes

Dissabte al matí va tenir lloc la classe d'aeròbic i zumba al mig del carrer d'Artur Martorell. Al migdia, es va servir el vermut amb olives i patates per un euro i, a la tarda, es van fer diverses activitats al carrer tant per petits com per grans. Dissabte a la nit va tenir lloc el plat forts de les festes: el tradicional sopar de veïns, que va consistir en meló amb pernil, pernilets de pollastre amb escamarlans i pastís de crema cremada. Com cada any, el servei va anar càrrec de Màgic Group. Per acabar la vetllada, hi va haver el ball amb la discomòbil i la música del dj Matixmix.

Com a cloenda de festes, ahir al matí es va celebrar un torneig de pàdel a les pistes Set Cambrils, que a comptar amb una gran afluència de participants de totes les categories i edats.

Comenta aquest article