Cultura

Ainhoa Arteta i Manel inauguraran, aquest cap de setmana, el Festival Internacional de Música

Per Redacció

Imatge de la soprano Ainhoa Arteta

Aquest cap de setmana s'inaugura el 39è Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC2013), amb l'actuació dissabte 20 de juliol de la soprano Ainhoa Arteta i del quartet barceloní Manel, el diumenge 21, tots dos a les 22 hores, al parc del Pinaret de Cambrils.
L'artista Ainhoa Arteta, al costat del tenor Luis Damaso, acompanyats pel pianista Marco Evagelisti oferiran un concert tindrà dues parts: la primera destinada a cançons, arias i duettos d'òpera i la segona a romanzas i duos de sarsuela. El recital tindrà una durada total de 70 minuts en dues parts de 35 minuts i un descans de 15 minuts. Els assistents al recital podran adquirir l'entrada VIP que donarà dret d'accés a la zona VIP a on se servirà un cocktail/sopar abans del concert, acompanyat de vins i caves de denominació d'origen  de màxim nivell. El càtering se servirà a les 20 hores a la mateixa zona del parc del Pinaret reservada per aquest acte benèfic. Posteriorment, el públic assistent podrà gaudir del concert.
 
Una part dels ingressos de la venda d'entrades (concert i cocktail/sopar) serà destinada a la AECC, Catalunya contra el Càncer. El preu del sopar més l'entrada al concert a les 7 primeres fileres és de 100 euros. També es poden adquirir entrades de platea numerades (50€ anticipada) i de grada no numerades (45€ anticipada). Les entrades es poden adquirir a Telentrada.com, al Patronat de Turisme de Cambrils i a la taquilla el mateix dia del concert (60€/ 55€).

Concert del grup barceloní Manel

L'endemà, el 21 de juliol, a les 22 hores, actuarà el grup Manel, que presentarà el seu últim treball "Atletes, baixin de l’escenari", tercer treball del quartet barceloní i el disc d’or més fulgurant de la història del pop cantat en català. Enregistrat durant els mesos de febrer i març de 2013 a Can Sons (Barcelona), el disc conté tretze cançons que Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé han compost, gravat i produït en la més estricta intimitat, sense músics addicionals ni col·laboradors externs.
 
Les entrades es poden adquirir a Telentrada.com, al Patronat de Turisme de Cambrils i a la taquilla el mateix dia del concert (30€/ 25€ anticipada i 35€/ 30€ el dia del concert).

Imatge promocional del grup Manel

Comenta aquest article