Camp

L’Hospitalet de l’Infant acull, avui i demà, la segona edició de la Fira Fruits de la Terra

Per RedaccióCartell promocional de la Fira Fruits de la Terra
L’Hospitalet de l’Infant acollirà, avui i demà, la 2a edició de la Fira Fruits de la Terra. Aquesta mostra de productes locals, que està organitzada per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), tindrà lloc a la plaça de Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant en un horari de les 18 hores de la tarda fins a la una de la matinada.

Tasts de vins i de productes de la terra

Aquesta fira té com a objectiu donar a conèixer els productes locals del territori de la mancomunitat i s’emmarca dins del Pla Estratègic MIDIT 2020. Els visitants podran tastar els vins de sis cellers de la zona: Cedó Anguera, Anguera Domènech, AIBAR, Cooperativa de la Serra d’Almós, Mas d’en Canonge i El Solà d'Ares; i comprar productes locals, com ara oli, mel, fruita seca, olives i derivats, als punts de venda que tindran les cooperatives de Vandellòs, Tivissa, la Serra d’Almós i Pratdip. A més, en aquesta edició també es podran tastar i comprar productes elaborats per establiments com Deviteca, Nat Salut, Dolços de l'Infant o el Forn Sant Roc. El preu de quatre tasts de vins més la copa i el porta-copes serà de 6 euros; i el preu de quatre tasts de vins serà de 4 euros. Els tiquets es podran adquirir a la mateixa plaça de Catalunya. Els que participin en aquest tast de vins podran prendre part en un sorteig d'una ruta guiada per a dues persones pel territori de la MIDIT.

Actuacions musicals

A banda d’això, avui divendres s’oferiran diverses actuacions musicals, que aniran a càrrec de l'Small River Brass Band a les 20 hores i 22:30 hores; mentre que demà, la fira també coincidirà amb la celebració de la Festa Ball del 25è Aniversari de Ràdio l'Hospitalet de l’Infant.

Comenta aquest article