L'atleta Laurine Marimon aconsegueix una medalla d'argent i una de bronze al campionat de Catalunya en les categories d'iniciació

Laurine Marimon, en primer terme, a punt de creuar la línia de meta

Aquest passat cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya a l'aire lliure en les categories d'iniciació. Dissabte es va disputar a l'Estadi Municipal de Camp Clar, el Campionat de Catalunya en les categories benjamí, aleví i infantil. L'atleta més destacada del Club Atletisme Cambrils va ser la Laurine Marimon. Aquesta atleta de la categoria benjamí va assolir la medalla d'argent a la prova dels 60 metres llisos, a només una centèsima de segon de la guanyadora i la medalla de bronze a la prova de salt de llargada a només 3 centímetres de la segona classificada.

A la categoria aleví, l'Aina Manyé assolia la 11a. posició a la prova de llançament de disc amb una marca personal de 12.35 metres. També participava a la prova de 60 metres tanques on acabava 6a. a la 4a. semifinal amb un temps de 11"52. A la mateixa prova participava l'Aina Sabater, acabant en 2a. posició de la 3a. semifinal amb un temps de 11"40. També prenia part als 60 metres llisos, quedant 4a. a la quarta semifinal amb un temps de 9"48. El darrer component d'aquesta categoria era el Jan Chiló. Primer va participar als 60 metres llisos, acabant 4t. a la quarta semifinal amb un temps de 9"44. Després va prendre part al salt de llargada, acabant en 24a. posició amb un millor salt de 2.89 metres. Cal tenir en compte que tots tres són atletes de primer any i que serà la propera temporada on estaran en disposició de lluitar per llocs més a prop del pòdium.

A la categoria infantil es van obtenir dos quarts llocs

En categoria infantil, Jaume Pujals era 4t al llançament de javelina establint un nou rècord de Cambrils amb una marca de 30.60 metres. Marca que va ser insuficient per pujar al pòdium, quedant-se a 80 centímetres del bronze. Circumstància similar va ser la de l’Eulàlia Català a la prova de llançament de pes. Amb un millor llançament de 10.72 metres millorava la seva marca personal però es quedava a 7 centímetres del bronze i a 40 centímetres de l’argent. A la prova de llançament de disc l’Eulàlia era 5a. amb una marca de 21.34 metres, quedant-se a un centímetre. de la seva marca personal. Jaume Pujals també prenia part a la prova dels 150 metres llisos, quedant 4t. a la 1a. semifinal parant el cronòmetre en 21”13. Per altra bada, Núria Caballero va prendre part al salt de llargada, on era 15a. amb un millor salt de 4.02 metres i 11a. al llançament de disc amb una millor marca de 17.87 metres. Ambdós registres molt propers a les seves marques personals.

Per altra banda, diumenge es va disputar a l'Estadi Municipal de Lloret de Mar el Campionat de Catalunya cadet. El cambrilenc Joan Mercé era el representant local, prenent part a la prova del llançament de pes. Amb un millor llançament de 9.67 metres assolia la 10a. posició.

Trobada Andorra-Catalunya meridional

El proper diumenge dia 23 de juny, el Club Atletisme Cambrils organitzarà la 1a. Trobada "Andorra - Catalunya Meridional" a l'Estadi Municipal d'Atletisme a partir de les 10 hores. Aquest serà el punt i final de la temporada per als atletes de categories d'iniciació.