Anna Riu i Montse Rovira, protagonistes en la cursa dels 10 quilòmetres de Montbrió

Anna Riu, en primera posició i Montse Rovira, en segona posició, a la cursa dels 10 quilòmetres de Montbrió

Diumenge passat, dia 26 de maig, es va disputar a Montbrió la cursa dels 10quilòmetres. El trajecte constava de dues voltes per un circuit, amb un cert desnivell, que recorria els carrers de la població i els polígons adjacents. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per 5 atletes participants: Anna Riu i Montse Rovira en la categoria femenina i David Soto, Marc Martínez i Francesc Fernández en la masculina. En una agradable jornada matinal, les dues atletes en van ser les grans protagonistes. Anna Riu va ratificar la seva constant progressió en aquesta distància acabant en 4a. posició de la general amb un temps de 43'03; temps amb el que batia el Rècord de Cambrils, millorant la seva marca personal en més de 3 minuts. Per la seva part, Montse Rovira també millorava la seva marca personal acabant amb un temps de 44'33 en 7a. posició de la general i 1a. de la seva categoria. En l'apartat masculí, el més destacat va ser David Soto, que va acabar en 20a. posició de la general amb un temps de 37'22. Marc Martínez va acabar 32è. parant el cronòmetre en un temps de 38'46 i Francesc Fernández, 73è amb un temps de 43'01. La jornada va comptar amb una destacada actuació dels atletes de fons del Club Atletisme Cambrils, una secció que, últimament, està augmentant el nombre d'integrants de forma significativa.