Camp

Arcadi Oliveres i el setmanari El Jueves, dos dels guardonats als premis Ones Mediterrània d'enguany

Per Lluís Rovira i Barenys

Ángel Juárez, ahir, en la presentació dels premis Ones Mediterrània d'enguany
Ángel Juárez, ahir, en la presentació dels premis Ones Mediterrània d'enguany

Els premis Ones Mediterrània de la Fundació Mare Terra de Tarragona, arriben, enguany, a la 19a edició i ho fan amb la novetat destacada de la implicació de l'Ajuntament de Tarragona en l'organització d'aquest esdeveniment des d'ara i de cara a les futures edicions. L'altra novetat de l'edició d'enguany és que la gala d'entrega dels premis es farà al teatre Metropol de Tarragona, el proper 6 de juny, en un acte gratuït i obert a tothom prèvia reserva de les invitacions per assistir-hi.

També cal destacar que Mediterrània Centre d'Iniciatives Ecològiques, entitat ecologista fundada el 1993 i responsable de l'organització, celebra el seu vintè aniversari.

Vuit guardonats

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, va presentar, ahir, el llistat de persones i entitats que rebran els Premis Ones Mediterrània d'enguany. En total són vuit: l'economista Arcadi Oliveres, el setmanari El Jueves, el naturalista Víctor J. Hernández, la cooperativa La Fageda, la plataforma Retorna, l'Associació Transhumància i Natura de Portugal, l'organització Ocean 2012 i la Fundació Giovanni i Francesca Falcone, d'Itàlia. En la presentació d'ahir, Juárez es mostrava molt satisfet de la implicació de l'Ajuntament de Tarragona en l'edició d'enguany i va manifestar el seu interès per a que els Premis Ones Mediterrània s'obrin, a més, a altres organismes i entitats tarragonines.

 

Comenta aquest article