El sènior A del CB Cambrils aconsegueix una treballada victòria davant el CB Calafell

Per David Miró

L’equip dirigit per l'Esther Neila va aconseguir el passat diumenge una complicada victòria a la pista del CB Calafell. El CB Cambrils es va presentar amb quatre baixes a Calafell, però els jugadors cambrilencs es van saber sobreposar i van fer un bon partit, destacant sobretot en la defensa.
Fins a la mitja part el partit va estar igualat, al tercer quart els blanc i blaus van marxar en el marcador 14 punts; els locals, però, es van haver de defensar molt més durs, i en l’últim quart es van col·locar a només tres punts. En la darrera possessió els de Calafell van buscar a la desesperada un llançament de tres punts, però només van poder forçar un falta en un llançament de dos, a més a més el jugador que va rebre la falta va errar els dos llançaments de personal. Al final, victòria merescuda del CB Cambrils per 60-63.