L'atleta Judith Codorniu guanya el Campionat Territorial de Proves Combinades celebrat, el passat cap de setmana, a Cambrils

Imatge d'una de les proves de velocitat

El passat cap de setmana es va disputar, a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Cambrils, el Campionat Territorial de Proves Combinades en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. El Club Atletisme Cambrils va comptar amb la participació de 16 atletes. En conjunt, es van obtenir 2 medalles, es van superar 3 rècords de Cambrils i es van assolir 3 marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius.

A l'apartat absolut, Judith Codorniu va guanyar el Campionat i al medalla d'or amb 3207 punts, marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya. A nivell de proves individuals, va batre els Rècords de Cambrils Promesa de 100m tanques, de llançament de javelina i de la heptatló. En aquestes dues darreres disciplines també a nivell absolut. A més a més, va assolir marques personals en altres dues disciplines. Finalment, també va registrar la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya individual a les proves de 100m tanques, salt d'alçada i llançament de javelina.

A la categoria infantil, Núria Caballero va obtenir la medalla d'argent al pentatló amb una marca de 1445 punts, assolint marca personal en 4 de les disciplines. En la mateixa categoria, Jan Monserrate i Eulàlia Català van aconseguir cinquenes posicions i Emma Llurba una sisena. A la categoria aleví, cal destacar la quarta posició de l'Aina Sabater i la cinquena de l'Aina Manyé. A més a més, tots aquests atletes assolint un gran nombre de marques personals i algunes marques mínimes per a participar la Campionat de Catalunya individual.

Malauradament, cap dels medallistes a les combinades d'hivern va poder competir aquest cop. Jaume Pujals no va poder participar a la segona jornada, després d'acabar en primera posició a la primera, degut a un fort constipat. També per malaltia, no va poder participar Pol Estadella a l'ocatló cadet. Per últim, Elisa Laguna segueix recuperant-se d'una lesió que es va produir en la segona jornada del Critèrium Català de Clubs. Tot i això, s'espera que tots estiguin recuperats per a participar al proper Campionat de Catalunya que es disputarà a finals de maig a Barcelona.