L'equip femení del Cambrils Grup Les Barques queda campió de la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

A dalt, l'equip femení del Cambrils Grup Les Barques format per Noemí Susín, Laia Sabaté i Gemma Rosell. A sota, Valentí Fernández
El passat 6 d'abril es va disputar la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada, amb un recorregut circular de 90 quilòmetres i amb sortida i arribada a la localitat de Prades. Paral·lelament també hi havia un recorregut de 47 quilòmetres, un altre circuit de 20 quilòmetres i un altre de 10 quilòmetres de distància, que va reunir un total de 500 participants.

Els corredors de l'equip Cambrils Grup Les Barques van quallar una excel·lent actuació, ja que van aconseguir pujar al podi. Per una banda, l'equip femení format per Noemí Susín, Laia Sabaté i Gemma Rosell va quedar campió per equips de la Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada en la distància de 90 quilòmetres. Per la seva part, un altre integrant de l'equip cambrilenc, Valentí Fernández, va prendre part en la prova de la Half Trail (47 quilòmetres de recorregut), i va aconseguir la segona posició de la classificació general, mentre que va quedar campió en la categoria de veterans.