Cultura

El Centre de Normalització Lingüística obre la preinscripció per als cursos a distància o presencials de nivell D

Per Redacció

Els cursos del Servei Local de Català s'imparteixen a les instal·lacions de l'Ateneu Juvenil

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus ha obert un període de preinscripció per als cursos de nivell D (coneixements superiors) que es prepara de cara a la propera tardor. El nivell D s’organitzarà per primera vegada amb la modalitat a distància, i també es faran cursos presencials a Cambrils i a Reus.



Les persones que s’acullin a la modalitat a distància treballaran de manera autònoma a casa amb diversos materials d’aprenentatge en format paper i digital i comptaran amb el suport i ajuda del servei de tutoria, que els assessorarà i els revisarà els textos orals i escrits. A més, el servei de tutoria posa a disposició de l’alumnat un blog d’aula en què el tutor i l’alumnat publicaran aspectes sobre el funcionament del curs i sobre els continguts que s’hi treballen. El curs durarà des del proper mes d’octubre fins a maig.



Quant als presencials, a Reus i a Cambrils s’ofereix un curs intensiu que es farà d’octubre a març els divendres de les 16 a les 21 hores, i a Reus també un curs extensiu que es farà d’octubre a maig els dilluns i dimecres de les 19.15 a les 21 hores. Tots tenen una durada de 90 hores i si se n’aprova l’examen s’obté un certificat oficial.

Comenta aquest article