Alejandro Sánchez participa a la Copa Manrubia de cadets, que es disputa en terres castellonenques

Alejandro Sánchez amb els seus companys d'equip, aquest passat cap de setmana

El jove ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va disputar, aquest passat cap de setmana, les dues primeres proves de la Copa Manrubia de cadets i dels 200 corredors que van iniciar la Copa, va quedar classificat entre els 100 corredors que diputaran les dues següents proves, aquest proper cap de setmana. Les proves es disputen a diferents indrets de la província de Castelló. El passat dissabte 6 d'abril, la primera cursa tenia la sortida en les Alqueries i constava de 10 voltes a un circuit de 4,5 quilòmetres. El fort vent va dificultar força la prova però tot i així els ciclistes van rodar a un promig de 40 km/h. El ciclista cambrilenc va estar sempre a les primeres posicions i va aconseguir arribar a la línia d'arribada dins el grup capdavanter.
L'endemà diumenge la cursa sortia de la Vall d'Uixò en un itinerari de 45,7 quilòmetres i en els que, al quilòmetre 8, s'havia de pujar un port de segona categoria. Alejandro Sánchez va sortir en el grup capdavanter i va arribar dins aquest grup fins al peu del port de muntanya. A la pujada del port es va quedar despenjat i es va quedar dins el segon grup. L'itinerari, però, tenia un altre escull important ja que un quilòmetre abans de la línia d'arribada s'havia de pujar una rampa amb un desnivell del 15,18% i un darrer tram d'un 20%. Alejandro Sánchez va perdre cinc minuts amb el primer grup i va baixar força llocs a la general.
Aquest proper dissabte se celebra la contrarellotge per equips, a Xilxes, i el diumenge, a Sogorb, la darrera cursa en línia amb un port de tercera categoria.