Informació general

Detingut el darrer dels assaltants, l'any 2007, a un habitatge de la urbanització Mar Cambrils

Per Redacció



Pistola que duia la persona detinguda per la Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha detingut a la localitat valenciana de Montcada, un ciutadà albanès de 28 anys d'edat, acusat de formar part d'un grup organitzat i molt actiu que havia realitzat assalts violents en domicilis de la demarcació de Tarragona durant els anys 2006 i 2007. Aquest seria el cinquè component de la banda i l'únic que faltava per detenir i ha estat posat a disposició del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Reus.
A aquesta banda se li imputa el robatori amb violència que es va cometre l'any 2007 a un habitatge situat a la urbanització Mar Cambrils. Els cinc assaltants van forçar l'habitatge i van accedir al seu interior. Van despertar la família que hi habitava, els van colpejar, els van robar i els van deixar tancats en una habitació en la que havien tancat el pom de la porta i la persiana per tal que no poguessin sortir.
Als cinc detinguts se'ls ha pogut relacionar amb sis robatoris amb violència i detenció il·legal, comesos en els anys 2006 i 2007 a Cambrils, les Borges del Camp i les Gunyoles, pel que fa a la demarcació de Tarragona.
En l'esclariment dels fets imputats a la banda es va poder comprovar que sempre eren cinc les persones implicades dels quals tres accedien a l'interior dels habitatges i els altres dos feien tasques de vigilància. Quan forçaven el pany de la porta i accedien a l'interior dels habitatges, amenaçaven i colpejaven a qui es trobaven i ho feien amb violència extrema, segons han fet saber fonts de la Guàrdia Civil. També esgrimien una pistola i armes blanques com a mesures de coacció per tal d'obtenir el seu botí. Finalment, tancaven els habitants de la casa en una habitació.

Comenta aquest article