Cultura

Concerts-vermut, rumba, flamenc i jazz en la primera setmana del mes d'abril de l'agenda A Cambrils, Petits Luxes

Per Redacció

Concert-vermut amb José "el Petate" al Beach Point. Foto cedida per Gerard Colom i Sara Estalella

El tercer mes de l'agenda cultural A Cambrils, Petits Luxes ha començat amb molt bon peu. El divendres, com ja va sent habitual, el Mara's bar cultural i el Siddharta van acollir dues actuacions. Per una banda, el músico-còmic Juantón el Equilibrista va ser riure a la gent que omplia el Mara's i Irene Mantecón va actuar al Siddharta. L’endemà dissabte era moment per gaudir del sol i la nova sorpresa en cartellera dels Ulére a l’establiment Días de vino y rosas. A la nit, els Souldiers oferien una nova versió del seu grup transformat en duet al pub Vintage. Diumenge, José "el Petate" va oferir un concert-vermut al Beach Point i al vespre, el Mara's, va acollir un concert de jazz a càrrec d'Angie Rodríguez trio.

Cal destacar que aquesta setmana és la més completa de l’agenda dels Petits Luxes fins a la data amb 11 actuacions programades. Divendres a la tarda s'explicarà la llegenda de Sant Jordi amb titelles pels més menuts a la xocolateria Quin Cacau!. A la nit, Irene Mantecón tocarà al Mara’s i Bali Cejas al Siddharta. Dissabte es preveu espectacular amb un concert vermut a les 12:30 de José el Chatarra al cafè el Passeig,i a la nit, música clàssica pianística a càrrec de Pau Baiges i Hernández a la botiga Mar de Música, concert sopar amb el guitarrista Miquel Javaloy al Restaurant Adagio (es recomana reservar taula), Blues Rock dels 70 amb els Ivory a la Boheme, una Master Class de Gin Tònic al Marro cafè (places limitades cal fer la reserva) i el monologuista Javi Benítez al pub Vintage. Diumenge tanca la setmana amb un recital de jazz – vermut a les 12:30 a càrrec del alumnes de l’Escola de Música de Cambrils al bar l’Espantall, i Pere Martínez ala nit al Mara’s bar cultural.

Podeu consular l’agenda al blog dels Petits Luxes i també al seu facebook, així com en els tríptics impresos i la Revista Cambrils. Es recomana reservar taula en els concerts – sopar així com en els actes de Master Class.

Comenta aquest article