Informació general

CDC engega una campanya per l'Estat Propi

Per Redacció



Logotip de CDC
Convergència Democràtica de Catalunya ha posat en marxa la campanya "Dret a decidir i Estat propi, garantia d'un futur millor", una iniciativa que busca destacar els beneficis de la independència de Catalunya. Segons va apuntar ahir al matí el secretari d'Organització del partir –Josep Rull–, "les mesures econòmiques per sortir de la crisi i per garantir l'estat del benestar i el full de ruta sobiranista són dues cares de la mateixa moneda. Sense instruments d’Estat, Catalunya no podrà superar l’actual context econòmic. La independència no és abstracta: es tradueix en progrés econòmic i justícia social”.

Rull va explicar que l'argument central de la campanya és "explicar al conjunt de la ciutadania que Catalunya viu una situació límit, que ja no és viable com a comunitat autònoma, però sí com a Estat". Tal com va afirmar el secretari, l'objectiu de la campanya és reafirmar que el pas cap a la sobirania plena "és un exercici de seny, de pragmatisme i de responsabilitat".
 
CDC oferirà 300 xerrades arreu del territori durant tres mesos

L'estratègia de CDC se centra en oferir 300 xerrades arreu del territori durant tres mesos sota el títol "Què està passant a Catalunya?". Els encarregats de fer aquestes conferències seran dirigents del partit i alguns dels càrrecs públics arreu del país. “Es tracta d’explicar què està fent el govern i  per què les finances públiques, heretades del tripartit, estan col·lapsades. Volem expressar un compromís ferm d’acompanyament a l’executiu del president Mas, i alhora donar la cara davant la crisi de confiança que pateix la política”, va apuntar Rull. Els fonaments d’aquestes xerrades se centraran en la "proximitat, la confiança, la pedagogia i la transparència”.

El president de la Generalitat –Artur Mas– començarà aquest cicle de conferències, aquest proper diumenge a Pallejà. Les xerrades tindran un format dinàmic que permetrà torn de paraula als ciutadans amb l'objectiu que puguin expressar les seves preocupacions i dubtes. La campanya també inclourà una campanya d'afiliació. “Necessitem créixer, engruixir el nostre projecte. Volem ser un partit en moviment, que aplegui molta gent de tots els àmbits".

Comenta aquest article