Esports

Derrotes del FC Cambrils, l'United i el Marina

Per Redacció

Dos jugadors de l'Astorga entren a un jugador del Cambrils United en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

Alcanar 2 - FC Cambrils 1


Partit molt igualat entre l'Alcanar i el FC Cambrils on ningú va merèixer la derrota. L'enfrontament va ser un tu a tu constant i el partit es va decantar per qui es va trobar més efectiu de cara a gol.  Ivan González, jugador de l'Alcanar, va aprofitar una ocasió, al minut 29, per superar a Marc Bertomeu i avançar  per 1-0 a l'equip local; amb aquest resultat es va concloure la primera part. La segona, va seguir el mateix patró d'igualtat, però en aquesta ocasió, en el minut 61, el gol va ser de Daniel Maireles, jugador del FC Cambrils, posant així l'empat al marcador i l'esperança d'una remuntada. El gol que va decidir el guanyador de l'enfrontament, però, va ser de l'equip local a escassos minuts de l'empat, deixant com a resultat final, Alcanar 2- FC Cambrils 1.

Tercera Catalana

Cambrils United 2 - Unió Astorga 4


Gran primera part del Cambrils United on, amb un resultat de 2 gols a 1 a la primera part, semblava que arrancaria 3 punts al quart classificat, l'Unió Astorga. Els locals s'havien avançat al marcador en el minut 15 de la mà del debutant David Arenal; els visitants aconseguien l'empat al minut 25 però a falta de 7 minuts per acabar la primera part, Rai Margalef va posar el definitiu 2-1 a la primera part. La segona part del Cambrils United, però, no va seguir el mateix guió, i amb una segona part per oblidar, el partit es va acabar decantant, finalment, per l'equip visitant. El gol de l'equip visitant, al primer minut de la segona part, va fer aflorar nervis a l'equip cambrilenc, desencadenant errors que l'Astorga va saber aprofitar. Al minut 63 va arribar el tercer de l'Astorga, i a punt de finalitzar l'enfrontament, ho va fer el quart definitiu. Minuts abans, el Cambrils United es quedava amb 10 jugadors per l'expulsió d'Alejandro González.

Marina 1 - La Canonja 4 (Suspès al minut 70)

El partit que enfrontava al Marina i a La Canonja va ser suspès, a falta de 20 minuts, per decisió de l'àrbitre davant la negativa de l'entrenador local, Josep Maria Castellví, a abandonar el camp al ser expulsat per protestar. El marcador assenyalava 1-4 a favor de l'equip visitant. El gol local, l'havia transformat Enric Lizano.

El jugador del Vilafortuny Miguel Sánchez salta davant el porter del Mont-roig en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Quarta Catalana

Vilafortuny
1 - At Mont-roig 1

L'àrbitre es va erigir en el veritable protagonista del partit que van disputar ahir el Vilafortuny i el Mont-roig. La particular actuació de l'àrbitre va culminar amb l'expulsió de quatre jugadors del Vilafortuny deixant l'equip cambrilenc amb set jugadors sobre el camp, en els darrers compassos del partit. A més, el partit es va allargar fins a deu minuts més i l'àrbitre va xiular el final després de la jugada en la que el Mont-roig va aconseguir el gol de l'empat. El partit havia començat bé pels interessos del Vilafortuny, que es va avançar amb un gol de Miguel Sánchez al minut 19  de la primera part. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la segona part, el partit va agafar un ritme totalment diferent i l'àrbitre es va mostrar extremadament rigorós amb els jugadors locals a qui va començar a ensenyar targetes grogues fins a provocar les quatre expulsions. El primer expulsat va ser Lluís Román Garcia, al minut 63 de partit. Van seguir Marc Recasens, al 68; David Mata, al 79 i Miguel Sánchez ja en el temps de descompte. Amb els jugadors del Vilafortuny defensant la seva àrea com podien i gairebé quan ja es complia el minut 10 del descompte, el Mont-roig va fer el gol de l'empat i, tot seguit, l'àrbitre va xiular el final del partit.
La propera setmana el Vilafortuny visita la pista del líder, el Salauris.

El jugador del Cambrils CH Francesc Arcos disputa una pilota en el partit contra el Mollerussa

Hoquei


Cambrils CH 13 - CHP Mollerussa 0


Partit del Mediterrani contra el Mare Molas Reus, al pavelló municipal

Futbol sala

CFS Mediterrani 6 - Mare Molas Reus 7


Gran partit el que es va viure aquest passat cap de setmana al Palau Municipal d'Esports en el qual cap equip va merèixer perdre i la sort va ser l'aliat dels reusencs. El Mediterrani es va avançar al marcador amb un gol d'Hèctor als 10 segons del partit. Al minut 9, els reusencs feien el gol de l'empat i al minut 11 Fran aconseguia el 2 a 1 i al minut 13 el Reus tornava a empatar. Al minut 18, després de diferents oportunitats d'uns i altres, Hèctor anotava el tercer gol i amb aquest resultat s'anava al descans.

A la represa del partit, el Reus va aconseguir tres gols pràcticament seguits que capgiraven el marcador. El Mediterrani va saber empatar el partit amb gols de Nino i Hèctor però al minut 37, el Reus tornava a empatar amb una jugada desafortunada un xut d'un jugador contrari rebotava en un jugador del Mediterrani i despistava al porter local. Acte seguit, el Mediterrani va sortir a jugar de cinc i al primer xut a porta, Gerard aconseguia el 6-6. La sort va acompanyar de nou al Reus amb una jugada de rebot. Els cambrilencs van intentar en els darrers minuts empatar el partit però no hi va haver sort.



Tennis taula


Promoció
Reus "B" 1 - Peluqueria CrisArt Cambrils "A" 4
Victòria de l'equip cambrilenc a la pista del Reus, amb una molta bona actuació dels jugadors cambrilencs Pablo Alday i Andreu Mestres. L'equip manté el tercer lloc de la classificació i els jugadors estan situats entre els deu primers.

Dynamic System Cambrils "B" 0 - La Selva del Camp 5
Contundent derrota de l'equip local a casa davant de La Selva del Camp. Malgrat el resultat, els cambrilencs Iker García i Adam López van oferir un bon joc.

Lliga interescolar (4a Jornada)
En la categoria aleví, la primera posició va ser per a l'escola Mas Clariana Dynamic System, seguida del col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp i el col·legi Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.
En la categoria benjamí masculí, els resultats van ser els següents: en primera posició, l'escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs; en segon lloc, el cl·legir Cardenal Vidal i Barraquer Autoplanchaplatino; l'escola Marinada Gabinete de Asesoria Cambrils en tercer lloc; l'escola La Bòbila Perruqueria Crisart en quarta posició i l'escola Joan Ardèvol Fonda Montserrat en cinquè lloc.
En la categoria benjamí femení: el primer lloc va ser per a l'escola La Bòbila Perruqueria Crisart; la segona posició per a l'escola Marinada Gabinete de Asesoría Cambrils i el tercer lloc per a l'escola Mas Clariana Dynamic System.

Comenta aquest article