Informació general

El Bus de la Fundació Alícia s’atura a la plaça de l’Ajuntament en el marc de les Jornades de la Salut

Per Redacció

El Bus Alícia estarà a Cambrils fins el proper diumenge

El Bus Alícia, la unitat mòbil creada per la Fundació Catalunya-La Pedrera en col·laboració amb la Fundació Alícia per a promocionar els bons hàbits alimentaris, estarà a Cambrils entre els dies 3 i el 7 d’abril, en el marc de les cinquenes Jornades de la Salut.
Els escolars cambrilencs realitzaran tallers de 45 minuts a l’autobús els dies 3, 4 i 5 d’abril, quan el vehicle estarà estacionat a la plaça de l’Ajuntament. Cadascun dels tallers està pensat per a diferents edats, de tal manera que, els alumnes de 1r i de 2n de primària faran un taller de producte amb la fruita; els alumnes de 3r i 4t de primària tractaran sobre l'esmorzar; i els de 5è i 6è faran un taller anomenat “Mengem bé?”. Per la seva banda, els estudiants de secundària participaran en dos tallers diferents. Els alumnes de 1r i de 2n d’ESO faran un taller de consciència alimentària sobre ”Què menja el món?”, mentre que els alumnes de 3r i 4t d’ESO en faran un de cuina ràpida i sana.

Durant el cap de setmana, el Bus Alícia estarà instal·lat a les Escales Reials

La resta de dies, el dissabte i el diumenge, el bus quedarà estacionat a les Escales Reials, i podrà ser visitat pel públic en general, gratuïtament. El bus és un tràiler de 14 metres de llarg, que disposa d’un espai interior d’uns 60 metres quadrats. Es tracta d’un espai polivalent, com a espai expositiu i espai per a realitzar tallers, conferències i demostracions. El Bus Alícia recorre diverses poblacions i les seves activitats van dirigides tant al públic escolar com al públic familiar. Aquesta unitat mòbil consta de quatre àmbits expositius diferenciats: producte, ingredient, aliment i nutrient. Tant la visita lliure com la visita guiada a la unitat mòbil són gratuïtes, mentre que els tallers tenen un preu de 3 euros. Aquestes activitats van a càrrec de monitors especialitzats, nutricionistes, tecnòlegs d'aliments i cuiners experts vinculats directament a la Fundació Alícia.

Comenta aquest article